Forum |
|
|
33176. | Odnośnie wpisu numer: 33150 Pan szanowny Starosta Powiatu Marek Polański tak hojnie wynagradza publicznymi pieniędzmi z nieswojego [...], to ja też poproszę 25 tysięcy złotych.
Za te pieniądze, które są kupuje się sprzęt do ratowania życia, tworzy nowe etaty, a nie nagrody sobie daje.
To jakaś kpina!
[...] Ludzie, jakie zyski...?! Jaka nagroda...?! Za co...?! Chyba że radni dadzą to z własnych kieszeni.
Radni i Starosta zapominają o jednej zasadniczej rzeczy. Zostali wybrani przez mieszkańców i obywateli miasta. Na aut łatwo wylecieć, nie mam czasu bo zajął bym się tą sprawą "nagrody" i wieloma innymi. [...] |
|
| mieszkaniec |
| Iława, Poniedziałek 08-06-2015 |
|
33175. | Odnośnie wpisu numer: 33171 My radni [...] możemy zrobić taki wiatrak w Radzie Miasta, że mieszkańcy Iławy popamiętają nas do końca swych dni.
Po pierwsze: możemy podnieść sobie dietę do 6 tys. zł minimum.
Po drugie: Burmistrzowi podnieść do 50 tysięcy, też minimum.
Po trzecie: zablokować odwołanie radnego Sochackiego z Komisji Rewizyjnej i innych funkcyjnych w Radzie, by dociągnęli do końca tej kadencji w spokoju.
Po czwarte: możemy wreszcie zwołać referendum w sprawie odwołania samych siebie, jako głos solidarności z oczekiwaniami społecznego zapotrzebowania na zmiany.
Nas nie ruszy nawet Kukiz, ani jego ferajna zbuntowanych, ani nikt, nawet kardynał z Krakowa. Posłuchamy jeno Dudy, com na Prezydenta Polski wybrali. |
|
| radny środka |
| Iława, Poniedziałek 08-06-2015 |
|
33174. | Odnośnie wpisu numer: 33166 ...to znaczy tylko tyle, że ta Pani nie umie zarządzać szpitalem, nie zna jego potrzeb, nie wie, co jest potrzebne lekarzom i pielęgniarkom do skutecznego i nowoczesnego leczenia pacjentów albo zwyczajnie ignoruje dezyderaty personelu w sprawie potrzebnych leków, aparatury diagnostycznej oraz zatrudnienia. |
|
| BMX |
| Szałkowo, Niedziela 07-06-2015 |
|
33173. | Odnośnie wpisu numer: 33164 Nie wydaje mi się żebym miał kłopoty ze zrozumieniem słowa pisanego. Ty zaś najwyraźniej masz kłopoty ze zrozumieniem uczuć innych ludzi, którzy nie wszyscy są tacy jak Natasza z Jej odczuciami.
I na koniec dobra rada – nie musisz na każdym kroku obrażać ludzi nieco inaczej czujących niż Ty i z taką radością i zapałem zajmować się węszeniem wokół.
I nie kieruj się także w swym życiu jedynie cytatami z literatury takiej czy innej, lepszej lub gorszej. Obok literatury są bowiem jeszcze prawdziwe ludzkie emocje i uczucia, których źródłem nie musi być koniecznie zaraz fałsz i obłuda. Powodzenia...
|
|
| iławianin [46] |
| Iława, Sobota 06-06-2015 |
|
33172. | POpłuczyny polityczne idą do boju wyborczego. |
| |
Fatal error: Call to undefined function autolink() in /guestbook.php on line 1288
|